La tabla de embutidos ibérica es un entremés a lo que se le suele poner: tomate, chorizo, queso, jamón ibérico, salchichón, lomo, pavo...
La paella es un plato muy típico español, que se prepara así.
Las torrijas es un plato que se prepara con cualquier tipo de pan reseso (pasado) se prepara así.
Para los extranjeros aquí esta España.
Con esta entrada poñedes un exemplo de comida que vale para "facer ocio gastronómico" por españa adiante, pero ainda non falastedes do que entendedes "por ocio"...(e para eso chega con poñer un ligue á wikipedia ou un blog que fale do ocio)... logo, noutra entrada, falades dalgúns paises (ou lugares) que máis se caracterizan polo uso do ocio... por exemplo: España (que xa fixechedes un enlace, pero tedes que dedicarlle unah entrada completa ( asúa xeografía, a súa historia, a súa socieddae e cultura), illas do caribe, Las Vegas (USA)...e xa despois falaredes do que se fai para pasar o tempo (comer, xogar...)...
ResponderEliminar